Home  Contact & Tips  Ander Werk  Uitgaves  Over Mij
Ik werd in 1981 geboren in het Zeeuwse dorpje Arnemuiden. Al op mijn 6e schreef ik mijn eerste gedichtje: Een knufje voor jou en een knufje voor mij en zo gaat het leven voorbij.
O V E R M I J
Op mijn 15e begon ik aan mijn eerste (jeugd)boek ‘Achtervolgd door de Dood’, dat ik in 2005 zelf uitgaf, onder het pseudoniem Jayda Rosa. Ook liet ik in dat jaar een bundel met gedichten drukken: ‘De tijd staat even stil’.
 Begin 2011 startte ik mijn eigen bedrijf: Tekstbureau Charizma. Ik volgde de opleiding voor Docent Creatief Schrijven aan de HVA en geef nu cursussen. En daarnaast schrijf ik natuurlijk verder aan een aantal nieuwe boeken!
Mijn droom om een 'echte' schrijfster te worden kwam in 2011 uit, toen mijn spannende verhaal Elf November in een verhalenbundel verscheen. Begin 2012 werd mijn debuut Nergens uitgebracht door Uitgeverij Kluitman. Inmiddels zijn er al heel wat meer boeken van mij verschenen.
Behalve van schrijven, houd ik ook van lezen, films kijken, uit eten gaan, badmintonnen, mandala’s tekenen en ministecken. Ik ben gek op schnitzels en sushi en mijn lievelingskleur is rood (de kleur van de liefde).
© Tamara Geraeds