Ghostwriting Via mijn tekstbureau kunnen mensen mij inhuren als ghostwriter. Doorgaans blijft een ghostwriter geheim (vandaar de naam ghostwriter), maar in het geval van Glimlach van Boven mocht ik het wel bekend maken. Vandaar dat ik dit aangrijpende verhaal hier met trots presenteer: Glimlach van Boven is het aangrijpende, waargebeurde verhaal van een jongen die door zijn moeder wordt meegesleept in een wereld vol waanbeelden, angst en onzekerheid. We volgen Dave in de zoektocht naar zichzelf in een verwarrende wereld. Zijn loyaliteit en liefde voor zijn moeder zorgen voor twijfels en onzekerheid en het lijkt erop dat een dramatische afloop niet kan uitblijven. Kan Dave zich op tijd losmaken van zijn moeder of sleept ze hem mee de diepte in? Een prachtig, ontroerend en aangrijpend verhaal, vol angst, chaos, wanhoop, maar ook met een sprankje hoop. Jurylid bij schrijfwedstrijden Zo nu en dan jureer ik bij een schrijfwedstrijd, wat ontzettend leuk is om te doen. De deelnemers weten je elke keer weer te verrassen met originele idee├źn en prachtige zinnen. Ik jureerde o.a. bij de Verdacht-schrijfwedstrijd van Ineke Kraijo, de schrijfwedstrijd Fantastels (2013 & 2014) en de wedstrijd bij de wedstrijd voor het Junior Monsterboek 666 en 7 van Kramat.
Ander Werk Redactiewerk Naast schrijven, doe ik ook redactiewerk. Zo heb ik met veel plezier de (hoofd)redactie verzorgd van o.a. de volgende boeken:

The owners of some of the background images on the website could not be contacted or found. If one of these is yours, please contact me. Arms photographs made by Anna O. Do not use these pictures without permission of the owner. Auteursfoto door: No Layers Photography